[vc_row css=”.vc_custom_1507025684602{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Recept: Appelkruimel (paleostijl)

Al jaren met grote regelmaat maak ik deze verrukkelijke appelkruimel.

Wij eten het als ontbijt, toetje maar ook al tussendoortje. Het is heerlijk met eventueel wat kokosroom of yoghurt. Iedereen die het ooit gegeten heeft is net als wij meteen verkocht. Je kunt het makkelijk een week in de koelkast bewaren. Om het te kunnen maken heb je wel een keukenmachine nodig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1507025746902{margin-top: 0px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Ingrediënten vulling:

Ingrediënten kruimellaag:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Werkwijze:

  1. Oven verwarmen op 150℃ en meng in een ovenschaal de appelblokjes met kaneel en rozijnen en het citroensap.
  2. Doe de dadels in de keukenmachine en hak ze fijn totdat het een kleverige bal is.
  3. Voeg dan alle noten toe en hak wederom fijn.
  4. Als laatste de gesmolten kokosolie, vanille poeder en kokosrasp toevoegen en zet de keukenmachine nog even kort aan totdat er een kruimelige massa ontstaat.
  5. Bedek de appel met de kruimellaag en zet het een uurtje in de oven.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”632″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1507025732740{margin: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row]